kennel Adatza's


 
Uutiset / News 2007

19.12.2007 Hyvää Joulua kaikille!

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille tutuille, ystäville,
sisaruksille, kasvattajille ja sivuilla vieraileille!24.11.2007 Indi mätsärin sininen pentujen toinen

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) oli tänään Kangasniemen kennelkerhon pikkujoulu match showssa tepastelemassa. Minä itse olin myös hommissa mätsärissä ja yritin vähän jelppiä kisapaikalla tavalla tai toisella.

Kun oltiin alku touhotuksesta päästy, rupesi Indikin rauhoittumaan ja oli koko päivän hienosti :) Indi seisoi yllättävän hyvin, vaikka taustalla ei ollut apujoukkoja, vaan seisotin itsekseni sitä. Kehässä juokseminenkin rupesi menemään välillä todella hienosti, muutamian kenguru loikkien jälkeen. Hyvä Indi!

Lopuksi Indi oli mätsärissä hienosti sinisten pentujen 2 ja saatiin pientä kotiin viemistäkin.


19.11.2007 Kasvattajan peruskurssi

Suoritin tänään hyväksytysti Kasvattajan peruskurssin. Nyt sitten kennelnimeä anomaan ;)


18.11.2007 Ada Jyväskylän KV näyttelyssä

Ada (Engwell's Suzy Quattro) oli tänään "maskottina" Jyväskylän KV näyttelyssä ja olikin koko päivän todella kiltisti, kun sai olla yksin keskipisteenä. Kehäesiintyminen oli tuttua ja turvallista, ehkä saisi esiintyä pirteämmin. Arvostelu oli kuitenkin hyvä ja Ada hurmasi parhailla puolillaan, Adan suuri koko oli kuitenkin Suomalaisen mielestä tänään hieman raskas ja Ada sai hienosti AVO EH/4 / OPEN VG/4

Päivä oli mukava, tuli myös kotiin viemisiä ja Indille tuliaisia. Päivän aikana sain myös iloisia uutisia, jotka vielä pysyvät salaisuutena ;)


3.11.2007 Indi mätsärin sinisten pentujen 4.sija

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) teki tänään pentutapaamisen päätteeksi ensiesiintymisensä epävirallisessa match showssa. Vaikka esiintymistä pitää vielä treenata, meni kehässä yllättävän hyvin tai ainakin kohtuullisesti. Indi juoksi ihan nätisti, vaikka kovin nopeita askelia pitkällä hihnalla ei vielä uskaltanut ottaa.

Seisominenkin rupesi lopussa sujumaan paremmin, kiitos "cheerleaderit" kehän reunalla ;)

Indi esitti itsensä hienosti päivän sinisten pentujen 4.sijalle ja saatiin kotiin viemisiäkin.


3.11.2007 Indin pentutapaaminen

Tänään oli Indin (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) pentutapaaminen, hauhau hallilla, Pieksämäellä. Mukana olivat tietysti molemmat kasvattajat, sekä 3 muuta pentua H-pentueesta (Nasta, Kiia & Indi) ja 2 belgiä G-pentueesta.

Muun oleilun, ohjelman, kävelyn, hyvän ruoan ja valokuvauksen lisäksi oli hallissa hieman asiaa käsiteltävyydestä, näyttelyasiaa ja tokopuoltakin. Tietysti saatiin paljon teoria tietoa, kokemuksia ja neuvoja, mutta otettiin muutamia käytännön juttuja tokosta (katsekontaktia yms.).

Kiitos todella mukavasta päivästä kaikille!17.10.2007 Ada, Indi ja uusi "vahvistus"

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) on kotiutunut viikon aikana yllättävän hyvin, lukuun ottamatta muutamia ilopissoja ja tempauksia. Ada muistaa kyllä vielä muistuttaa sisällä, että ei parane ruveta vielä liian tuttavalliseksi, mutta ulkona ollaan aivan kaveria.

Ensimmäinen viikko on mennyt Indin kanssa lähinnä tutustuen, leikkien ja oleillen, sekä totutellen uuteen kotiin. Siinä sivussa on sitten leikinomaisesti otettu katsekontaktia, sivulla istumisia, istumisia, maahanmenoja ja leikitty.

Uutena "vahvituksena" emäntä sai aivan ensimmäinen ikioman auton, eli nyt pihassa komeilee hopeanhohtoinen tummansininen farmari <3 ja koirillekin tilaa.


12.10.2007 Hän on täällä!

Hän on täällä! Tervetuloa tiimimme uusin jäsen, belgianpaimenkoira, tervueren Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) !
6.10.2007 Ada AVO 1/162,5 p.

Adan (Engwell's Suzy Quattro) kanssa oltiin tänään pitkästä aikaa tokoilemassa, kisamielessä.

Oli aivan ihana päästä kokeisiin, vaikka ilma oli kylmä, oli tunnelma hallissa mukava. Ada oli hyvin vireessä ja otti katsekontaktia minuun kokoajan päivän aikana. Muutamia haahuiluita ja pieniä parannuksia olisi tietysti voinut olla, niin minulla, kuin Adalla. Kotiin viemisiksi tuli sitten ensimmäinen AVO 1/162,p. ja 5.sija/12 koirasta (luokassa vain 5. 1 tulosta).

Nyt on sitten oikeus voittajaluokkaan! :)


16.9.2007 Ada luonnetestissä

Ada (Engwell's Suzy Quattro) kävi tänään Hankasalmen kennelkerhon järjestämässä luonnetestissä Hankasalmella. Syksyisestä päivästä huolimatta, kaikki sujui mukavasti ja oli todella mielenkiintoista nähdä miten Ada reagoi. Oikeastaan Ada suoritti kaikki, juuri niin kuin ajattelinkin, eli sinänsä suuria yllätyksiä ei tullut. Lopuksi Ada sai tulokseksi 108 pistettä.


7.7.2007 Ada toko-sm AVO 2/143,25 p.

Tätä päivää on odotettu pitkään, ihan vain kokemuksen takia, nimittäin Toko-SM kilpailut. Tänä vuonna kisoihin pääsimme osallistumaan joukkueen muodossa, joka oli Springerspanielit ry.n joukkue. Joukkueessa mukana olivat meidän lisäksi Iina & wss Ketsuppi (ALO), Laura & wss Rommi (AVO) ja Hanna & ess Vellu (VOI).

Lähdimme autolla Turkuun jo torstaina, sillä vietimme samalla lomaa, joka osoittautui aika työntäyteiseksi lomaksi, nimittäin pe-la-su Ruisrockissa ja sitten vielä lauantaina Toko-SM kisoissa. Onneksi saimme homman toimimaan suht. kivuttomaksi ja lauantaipäivä koittikin nopeasti. Toko-SM meni mielestäni ihan kivasti, tunnelma oli hyvä, vaikka sää oli hieman epävakaa, olisin mieluummin kyllä ottanut viileää, kuin aurinkopaistetta, joka alkoi juuri ennen meidän vuoroa :)

Joukkueporukka oli mahtava ja Adankin (Engwell's Suzy Quattro) kanssa sujui mukavasti, ottaen huomioon reissun ja kuuman ilman. Ada toimi mukavasti, pientä temppuilua oli ilmassa, mutta suurimman virheen tein minä. Kokonaisuudessaan oli oikein mukava kilpailla Adan kanssa ja tuloksena kotiin tuli AVO 2/143,25 p.


14.6.2007 Ada tokossa AVO 2/150 p

Oltiin Adan (Engwell's Suzy Quattro) kanssa pitkästä aikaa tokokisoissa ja olosuhteisiin nähden homma meni hienosti. Ilma oli sopiva, ei liian kuuma, mutta ei myöskään tarvinnut palella.

Ada toimi hienosti, lukuun ottamatta jotain aivan pientä, tuomari vain oli erittäin tiukka, joten pienikin ylimääräinen näkyi heti pisteissä. Tämän arvostelun merkeissä saimme kuitenkin hienosti kasaan AVO 2/150 p.. Olen aika tyytyväinen Adan työskentelyyn ja nyt treenit jatkuvat heinäkuun kisoihin ja sitten hieman kesälomaa.


9.6.2007 Ada Kangasniemellä PN-2 ja vara-SERT

Ei voi sanoa muuta, kuin, että voi jukra mikä päivä. Matkasimme Adan (Engwell's Suzy Quattro) kanssa muuton kunniaksi Kangasniemen kr näyttelyyn 30 kilometrin päähän ja kyllä kannatti. Odotuksia päivältä ei ollut juurikaan, mutta saimme nauttia lämpimästä säästä ja mukavasta seurasta springerikehässä.. kiitos uusille tuttavuuksillemme :)

Hienon päivän kruunasi Ada itse, kuumuuden väsyttämänä Ada esiintyi ensin oman AVO ERI/1, PN-2 & vara-SERT / OPEN EXC/1, BB-2 & res-CC.

Olin aivan ymmälläni, mutta erittäin tyytyväinen. Olen nimittäin treenaillut ja viettänyt Adan kanssa paljon keväällä aikaa, samalla silmällä pitäen sen kuntoa ja turkkia. Ada on kuin eri koira, se on kiinteytynyt ja laihtunut, sekä karva on hyvässä kunnossa. Loput kertookin upea kuva, jonka saimme Marilta, kiitos!


Ada 5,5 vuotta, näyttelyn jälkeen upeasti.
© Photo: Mari Ovaska28.5.2007 Upeita valokuvia Adasta

Kauan odotettu hetki koitti, sain nimittäin sähköpostiini aivan upeita valokuvia Adasta. Kuvat ovat siis valokuvausreissultamme ja kuvaajan toimi taitava Mia Mäkeläinen, joka pisti upeita kuvia tulemaan Canon EOS 20D:llä.


© Photo: Mia Mäkelä


15.5.2007 Ada mätsärin sininen, 8 parhan joukossa

Tänään oli emäntä töissä L-SSK:n match showssa ja sää oli todella mukava, vaikka jokseenkin tuulinen. Kun olin autellut ilmoittautumisessa, päätinkin ottaa Adan myös kehään ja niin neitikin pääsi vähän esiintymään. Ada oli hienosti sininen, esiintyikin ihan mukavasti (lukuun ottamatta meikäläisen omia säätöjä) ja vaikka sen suurempaa menestystä ei tullut, valitsi tuomari kuitenkin meidät 8 parhaan joukkoon ;)


26.4.2007 Eläinlääkärireissu, Ada terve!

Tänään oli Adan (Engwell's Suzy Quattro) eläinlääkärireissu PET-VET'ssä ja koko toimitus meni vallan hyvin.

Alunperin tarkoitus oli silmäpeilata Ada, sillä viimeinen silmäpeilaus on tehty Adalle 21.10.2003. Silmäpeilauksen tulos oli, että terveet silmät on Adalla :)


27.1.2007 Ada Turun KV Top Dog Show'ssa

Vietimme Adan kanssa antoisan päivän Turun KV Top Dog Show'ssa.

Tällä kertaa ei tullut mitään maata mullistavia tuloksia, ei huono päivä, mutta ei ihmeellinenkään. Ada oli avoimessa luokassa, jossa oli vain 4 koiraa ja tuloksena AVO EH/4 / OPEN VG/4.

Tapasimme näyttelyssä myös Adan siskon pennun Rockyn (Engwell's Xebec).


17.1.2007 Ada 5 vuotta!

Niin ne kauniit vuodet vierivät ja tällä kertaa on aika todeta, että Adasta on tullut isotyttö, oikea lady. Nimittäin Ada alias Engwell's Suzy Quattro täyttää tänään 17.1.2007 kunniallisen aikuisen koiran iän, eli 5 vuotta.

Ada haluaa onnitella tietysti sisaruksiaan (Engwell's Stormy Weather "Wendy", Engwell's Super Trooper "Aku", Engwell's Sean Connory "Connory" ja Engwell's Scotch Delight "Totti"), missä lie olettekaan viettäkää onnellinen, pitkä ja mukava elämä.

Haluamme samalla kiittää kaikkia ystäviä, tuttavia, harrastuskavereita ja kaikki jotka ovat meidän matkalla tähän asti olleet. Tietysti myös iso kiitos kasvattajalle, joka tällaisen ihastuttavan ja korvaamattoman Adan on aikaan saanut ja tänne meille antanut.


1.1.2007 Upea vuosi 2006 takanapäin

Jälleen takana on yksi loistava vuosi, johon on mahtunut paljon ihanaa ja ikimuistoista asiaa. Totta kai jälleen täytyy kiittää kaikkia matkalla mukanaolleita :)

Engwell's Suzy Quattro "Ada"

» Toko
     » AVO: 2/155,5p 1.sija, 3/113,5p ja 3/122 p
     » 20.8.2006 Ystävyysottelun voitto joukkueena tokossa (TKY:tä ja Auran Nuuskuja vastaan)
     » 17.9.2006 Varsinais-Suomen Kennelpiirin mestaruuskilpailu, joukkueena 10 sija.
» Näyttely
     » KV näyttelyssä AVO ERI/4
» Match Show
     » Sininen/1 aikuinen spanieli ja Punainen


 

»  News 2013 ->

»  News 2012

»  News 2011

»  News 2010

»  News 2009

»  News 2008

»  News 2007

»  News 2006

»  News 2005