kennel Adatza's


 
Uutiset / News 2008

24.12.2008 Hyvää joulun aikaa kaikille!


9.12.2008 Indin terveystuloksia lisää

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) oli tänään puolestaan Joensuussa silmäpeilauksessa. Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia! :)


5.12.2008 Indi terveystarkastuksessa

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) oli tänään lonkka-, kyynär ja selkäkuvauksessa. Erittäin hyvältä näytti, jäämme odottamaan kennelliiton vahvistusta.


22.11.2008 Ilona ROP-juniori, PN-4

Ilona oli toista kertaa junioriluokassa ja tällä kertaa Jyväskylän KV näyttelyssä.

Ilona (Adamant's Birthday Party) meni todella hienosti ja olin ylpeä tytöstä. Iloista menoa ja meininkiä riitti, vaikka viimeisetkin karvat meinasivat jäädä kotiin... Ilona yllätti täysin ollen JUN ERI/1, PN-4 ja Royal Canin ROP-juniori / JUN EXC/1, BB-4 & Royal Canin BOB-Junior.

Kiitos mukavasta seurasta kaikille!


© Photo: Jukka Heinonen


18.11.2008 Ilona 1-vuotta!

Perheen kuopus, pikku Ilona (Adamant's Birthday Party) täyttää tänään 1-vuotta,
maksalaatikkokermaviilikakun kera!

Ilona toivottaa hyvää syntymäpäivää sisaruksilleen sekä ihanalle kasvattajallemme!19.10.2008 Ilona SSL:n näyttelyssä

Ilona esiintyi ensimmäistä kertaa virallisessa luokassa, Suomen Spanieliliiton päänäyttelyssä.

Ilona (Adamant's Birthday Party) esiintyi hienosti ja tuttuun tyyliin varsin lennokkaasti. Vaikka Ilona onkin vielä aivan vauva ja vähän karvatonkin, sai Ilona hienon arvostelun ja oli kahdeksan koiran junioriluokassa, neljän erinomaisen joukosta JUN ERI/3 / JUN EXC/3.

Oli ihana nähdä tuttuja ja ystäviä, sekä tietysti onnittelut menestyneille!


5.10.2008 Tytöt Match Show'ssa

Olimme tyttöjen kanssa viettämässä hauskaa päivää Mikkelissä, Match Show'n merkeissä.

Ilona (Adamant's Birthday Party) harjoitteli kehäesiintymistä Isoissa pennuissa ja tulokseksi tuli hienosti punaisten 3.sija. Hyvä pikku Ilona!

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) ja Ada (Engwell's Suzy Quattro) pääsivät myös vähän kehässä pyörähtämään ilon ja huvin vuoksi. Molemmat menivät todella hienosti ja saivat punaiset nauhat. Kiitos myös Antille Indin handlauksesta punaisten kehässä!


24.8.2008 Indi vara-SERT, PN-2!

Olimme tänään Indin kanssa Varkaudessa ryhmänäyttelyssä, jossa olikin aikamoinen määrä Ar'tfulfox's koiria. Päivä oli sään osalta loistava ja seurakin oli mukava.

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) ensimmäistä kertaa nuortenluokassa, tulos ERI/1 ja lopulta PN-2, vara-SERT / NOVICE EXC/1, BB-2 & res-CC. Hienoa Inkku!

Kiitos jälleen Indin handlereille!


1.-3.8.2008 Hieno viikonloppu Kuopiossa

Takana kokonainen viikonloppu show meininkiä ja mukavin tuloksin. Viikonlopun aikana kerettiin nähdä niin paahtava aurinko, kuin sateensiivittämät mutapaini olosuhteet. Itse paikalla en ollut lauantaina, joten Ilonan kasvattajalla Tarjalle suuri kiitos tytön huolenpidosta!

Ilona (Adamant's Birthday Party) perjantaina pentuluokassa ROP-pentu ja KP / BOB-Puppy & HP.

Ilona (Adamant's Birthday Party) lauantaina pentuluokassa ROP-pentu ja KP / BOB-Puppy & HP.

Ilona (Adamant's Birthday Party) sunnuntaina pentuluokassa VSP-pentu ja KP / BOS-Puppy & HP ja
Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) junioriluokassa ERI/1 (tervukehässä ei ERI:ä paljon nähty) / JUN EXC/1.


© Photo: Sanna Kavèn


17-20.7.2008 Springerileiri ja MH-luonnekuvaus

Vietimmä raskaan, antoisan ja mukavan springerileirin Hämeenlinnan kupeessa Hauholla. Neljään päivään mahtuu paljon kerrottavaa ja joitakin kuviakin.

Mukan springerileirillä oli Ilona (Adamant's Birthday Party) joka pääsi tutustumaan uusiin ihmisiin ja uusiin kavereihin, terveisiä vain Almalle, Pirrelle, Hansulle ja Unelmalle + tietysti muille leikkikavereille. Ilona oli myös mukana tottelevaisuus- ja agilitykoulutuksessa, jotka menivät mukavasti.

Myös kehäkettu pääsi mukaan, eli Ada (Engwell's Suzy Quattro) puolestaan pääsi leirillä hieman kisavalmennukseen niin tokossa, kuin agilityssäkin. Lauantaina meillä oli myös Adan kanssa erittäin mielenkiintoinen MH-luonnekuvaus. Ilona ei vielä tänä vuonna yltänyt siihen ikäryhmään, että olisi päässyt, mutta ensivuonna sitten.

Leiristä on tulossa enemmän juttuja ja kuvia myöhemmin!


5.7.2008 Ilona Mikkelissä VSP-pentu

Ilona (Adamant's Birthday Party) debytoi nyt ensimmäistä kertaa ihan oikeassa pentuluokassa Mikkelin kr näyttelyssä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, mutta loppujen lopuksi Ilona esiintyi todella hienosti ja juoksikin monta kierrosta. 4 pikkuisen narttupennun joukosta Ilona oli Paras narttu pentu ja lopuksi VSP-pentu % KP / BOS-Puppy & HP!

Ada (Engwell's Suzy Quattro) loisti taas kehäkettuna ja esiintyi todella mukavasti käyttöluokassa tulokseen ERI/2 / WORKING EXC/2. Molemmat tytöt sai mukavat arvostelut.

Kiitos juttuseuroille ja Anna Juvoselle kuvaamisesta!


© Photo: Anna Juvonen© Photo: Anna Juvonen© Photo: Anna Juvonen


7.6.2008 Ada PN-3 ja vara-SERT!

Ada (Engwell's Suzy Quattro) loisti tänään ja sitä olikin ilo esittää. Tuloksena hienosti hyvältä, mutta tiukalta ja tietoiselta tuomarilta KÄY ERI/2 PN-3 vara-SERT! / WORKING EXC/2, BB-3 & res-CC

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) esiintyi hienosti junioriluokassa ollen EH 3 / JUN VG/3.

Kiitos seuralaisille mukavasta päivästä!


2.6.2008 Ilona debytoi

Ilona (Adamant's Birthday Party) on jo niin "iso" tyttö, että debytoi Springerspanielin erikoisnäyttelyssä Karkussa. Kuuden suloisen 5-7kk pikkuspringerin joukosta Ilona oli hienosti PEK3 / PUP3!

Oli erittäin ihanaa nähdä myös monia tuttuja!


© Photo: Taina Kaleva© Photo: Taina Kaleva


25.5.2008 Indi Kangasniemellä JUN ERI/1

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) oli viettämässä ihanaa aurinkoista lauantaina Kangasniemen ryhmänäyttelyssä. Päivän tuloksena bikini-kunnossa olevalle tytölle oli JUN ERI/1 / JUN EXC/1 :)

Johannalle kiitoksia Indin esittämisestä :)


9.5.2008 Meidän ovelakettumme Indi 1 vuotta!

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) täytti tänään ruhtinaalliset 1 vuotta! Onnittelut Indin sisaruksille :)
26.4.2008 Kevät kuulumisia!

Kevät on viimein saapunut meillekkin :) aurinkoiset ilmat ja pikkuhiljaa heräävä luonto saavat ihmeitä aikaan. Tuntuu, että on paljon energiaa, sekä tarmoa ja intoa asioihin on nyt vaikka millä mitalla. Kesäreissuja on tiedossa ja muutakin, mutta toivon myös, että saisin jotain uudistusta näille meidän ankeille sivuille :) Joilla kävijöitä on nyt yli 25 0000 vautsi vau, kaikille kävijöille vain kiitoksia, sekä hyvää kevättä!

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) matkasi tänään Lahden KV näyttelyyn ja esittämisen suhteen viime kerrasta on jotain opittu, joten meikäläinen pysyi visusti "vasemmalla". Indi kuulemma esiintyikin vähäisestä karvasta huolimatta hienosti ja sai tulokseksi JUN ERI/3 / JUN EXC/3. Seuraava koitos onkin sitten Kangasniemen ryhmänäyttelyssä toukokuussa.

Kiitos kasvattajille mukavasta matkaseurasta ja tietenkin Indin esittämisestä :)


19.4.2008 Ada Jyväskylässä KÄY ERI/1

Ada (Engwell's Suzy Quattro) yllätti minut totaalisesti Jyväskylässä. Adahan ei pahemmin enää näyttelyissä käy, silloin tällöin piipahtaa ja nytkin olin vielä ennen kehään menoa viittä vaille, että jätin Adan viemättä. Päätin kuitenkin päästää kehäketun pyörähtämään ja Ada oli upeasti Käyttöluokan ERI/1 / WORKING EXC/1 ja vielä ainoa luokkansa Eri viiden koiran luokassa. Hienoa Ada!

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) kävi myös ensimmäistä kertaa virallisissa luokissa, mutta kaipaa vielä runsaasti aikaa ja sen tuomaa kehitystä. Arvostelu oli kuitenkin mukava ja tuloksena H / JUN G.

Kiitos Johannalle mukavasta matkaseurasta, adan kuvaamisesta ja muustakin!14.4.2008 Ada L-SSK:n Vuoden Tokokoira

Adan (Engwell's Suzy Quattro) harrastukset olivat viime vuonna ehkä vähän puoliasteella, osasyyksi muuton takia. Kuitenkin hieman vajaasta vuodesta huolimatta oli mukava nähdä, että jotain on tehty ja ennen kaikkea se, että kokoajan on menty ylöspäin :)

    :: Vuoden Paras Tottelevaisuuskoira 2007 (Lounais-Suomen Spanielikerho)
    :: Vuoden Paras Monitoimikoira 2.sija 2007 (Lounais-Suomen Spanielikerho)
    :: Vuoden Paras Tottelevaisuuskoira 3.sija 2007 (Pieksämäen Palveluskoirayhdistys)
    :: Vuoden Paras Tottelevaisuuskoira 4.sija 2007 (Kangasniemen Kennelkerho)
    :: Vuoden Paras Näyttelykoira 15.sija 2007 (Kangasniemen Kennelkerho)


© Photo: Jaana Hakola


21.3.2008 Indi ja Ilona Match Show:ssa

Olimme viettämässä Indin ja Ilonan kanssa pitkäperjantaita Mikkelin Palveluskoirayhdityksen järjestämässä Match Show:ssa.

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) esiintyi yllättävän hyvin minun esittämänäni ja oli nätisti kehässä,
ollen myös isojen punaisten pentujen 3.

Ilona (Adamant's Birthday Party) teki mätsärissä ensimmäisen epävirallisen esiintymisensä nätisti ja
oli pienten punaisten pentujen 4. Kyllä kelpaa mennä virallisimpiinkin juttuihin ;)


3.2.2008 Ada Vuoden Toko-koira 3.sija

Vaikka harrastuksien osalta vuosi olisi voinut olla aktiivisempikin, tuli käytyä koulutuksissa ja kisoissa jonkin verran.

Ada (Engwell's Suzy Quattro) tokoili itselleen kakkostuloksien lisäksi yhden ykköstuloksen Avoimesta luokasta, eli oikeuden Voittajaan.

Ada oli myös Pieksämäen Palveluskoirayhdistyksen Vuoden Toko-koira kisassa kolmas Toko-koira, hienoa Ada!

Ada on edelleen täydessä vedossa tokopuolella, mutta meillä on nyt menossa sellainen välikausi, eli lähenevät juoksut häiritsevät kisasuunnitelmaa ja ollaan tässä juuri miettimässä miten lähtisimme työstämään tätä tokopuolta. On paljon treenattavaa ja uusia asioita, joilla ollaan saatu parannusta, mutta pitää ruveta kasaamaan nyt kokonaisuutta tarkemmin. Painoitan tokokisapuoltamme nyt syksymälle, koska meillä heinäkuussa myös loistava tilausuus päästä vähän tokovalmennukseen.


27.1.2008 Indi PEK 2 KP ja Ada KÄY EH/1

Matkasimme tyttöjen kanssa viikonloppuna kohti Turkua ja piipahdimme samalla Turun KV näyttelyssä (jokavuotinen tapa). Päivä oli raskas, koska kotimatka oli tiedossa näyttelypäivän jälkeen, mutta muuten päivä oli erittäin antoisa ja mielenkiintoinen.

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) kävi viimeisen kerran pentuluokassa tuloksella PEK2 & KP / PUP2 & HP ja minun esittämänä, joka oli muuten todella mielenkiintoista. Kiitos avomiehelleni avusta ja henkisestä tsemppauksesta :)

Ada (Engwell's Suzy Quattro) käväisi pitkästä aikaa myös kehässä ja sai mukavalla arvostelulla KÄY EH/1 / WORKING EXC/2 tuloksen, myös esiintyminen Adalla oli juuri kohdallaan.


12.1.2008 Tiimimme pieni tulokas

Tiimimme kolmas lenkki on Adamant's Birthday Party "Ilona" saapui meille sijoitukseen Tarja Hovilan (Adamant's) kanssa. Tervetuloa!6.1.2008 Indi Kajaanin PEK 3

Indi (Ar'tfulfox's Heart'n Soul) matkasi tänään kanssani ja kera kasvattajien kohti talvista Kajaania. Vuosi alkoi nyt Kajaanin KV näyttelystä ja olipa minullekkin ensimmäinen kerta niin kaukana.

Indin ensi esiintyminen sujui odotettua paremmin ja muutenkin oli erittäin reipas koirien ja ihmisten keskellä. Indi debytoi pentuluokassa PEK 3 / PUP3, hienoa Indi. Kiitos myös Indin kasvattaja handlerille ja matkaseuralle.


1.1.2008 Upea vuosi 2007 takanapäin

Vuosi 2007 oli ehdottomasti meille muutosten vuosi. Vuosia on tästä tiedetty ja silti kaikki tapahtui niin nopeasti. Sain viimein ajokortin ja meille avautui paljon mahdollisuuksia harrastusten suhteen. Ammatista valmistuminen tarkoitti muuttoa avomieheni luokse Etelä-Savoon, Pieksämäelle. Maalle muutto taas toi koirille loistavat olosuhteet. Tietysti myös uudet perheenjäsenet ovat tuoneet paljon iloa vuoden aikana.

» Springeri.com kotisivuja uudistettu ja parannettu jatkuvasti.
» 19.11.2007 Suoritin hyväksytysti Kasvattajanperuskurssin.
» 12.10.2007 Laumamme sai uuden vahvistuksen Ar'tfulfox's Heart'n Soul "indi"
     »  Indi saapui meille sijoitukseen 5kk iässä.
» 28.8.2007 Laumamme sai uuden hamsteri vahvistuksen Vivaldine's Ujo Menninkäinen "Ujo"
     »  Ujo syntyi 5.7.2007
» 26.4.2007 Ada kävi silmätutkimuksissa: silmät terveet!

Engwell's Suzy Quattro "Ada"

» Toko
     » AVO: 1/162,5p 5.sija, 2/150p, 2/143,25p
     » 6.10.2007 Sai oikeuden kilpailla voittajaluokassa.
     » 7.7.2007 Edusti Springerspanielit ry:tä Toko SM joukkuekisassa.
» Näyttely
     » AVO ERI/1 PN-2 vara-SERT, 2xEH/4
» Luonnetesti
     » 16.9.2007 +124p. (-108 p.)

Ar'tfulfox's Heart'n Soul "Indi"

» Match Show
     » 24.11.2007 Sinisten pentujen 2.sija
     » 3.11.2007 Sinisten pentujen 4.sija


 

»  News 2013 ->

»  News 2012

»  News 2011

»  News 2010

»  News 2009

»  News 2008

»  News 2007

»  News 2006

»  News 2005